Affæren om Hotelblivogdø

Farce af Knud Erik Meyer Ibsen.

Den sandfærdige beretning om det lille provinshotel Bellevue, der i folkemunde hurtigt bliver til Blivogdø. Og ikke uden grund. Hotellet kan prale af tre stjerner, men absolut ingen hjerner! Edvard Schwarzkuch har i flere år drevet det lille hotel med konen Edelweiss, som absolut ikke bifalder mandens indfald - og slet ikke det seneste med den jodlende tyrolerkvinde Irmgard Esdauertdocheinevigkeit, der skal trække et mere købedygtigt klientel til hotellet. Det lykkes ikke! Stuepigen Magda - der ikke har været pige længe - driver klapjagt på samtlige mænd, men ender som regel med at skræmme dem væk.
Edelweiss forsøger via sin håbløse elsker at købe hotellet for en slik med en overbevisende historie om et giftdepot! Handlen lykkes - desværre viser det sig, at der rent faktisk ER et giftdepot under hotellet, da den verdensberømte Trøffelschnauzer Fido omkommer under en luftning i parken.
En vanvittig farce med masser af skøre indfald, jagtede mænd, jodlende kvinder og ikke mindst den usynlige Baronesse Güldensee med aldrende stuepige!

Affæren om Hotelblivogdø
Alder : Voksne
Akter : 3
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 528 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk